Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Varumärken / Ferplast

Ferplast - Hamster, Katt, Hund & Fågelburar

Ferplast: Ferplast är idag en av de största tillverkar av djurtillbehör. I Ferplast sortiment hittar vi mängder av reservdelar, hamsterburar, kaninburar, kattluckor, rör, duna fun large med mera. Helt enkelt ett heltäckande sortiment och tillbehör för hund, katt, fågel, smådjur, och fisk. Hos oss kan du köpa Ferplast enkelt och billigt online med snabb hemleverans eller köpa i vår fysiska butik. Givetvis hjälper vi dig gärna om du önskar något specifikt i Ferplast sortiment som vi inte har i lager. Välkommen in!

Läs mer om Ferplast

Kort om Ferplast

Ferplast har varit verksamma i över 50 år med att tillverka och designa burar, luckor, halsband och mängder av tillbehör för hund, katt, fågel, fisk, gnagare och reptil. Idag har Ferplast över 12 olika fabriker i Europa. Ferplast exporterar idag till över 85 olika länder och har totalt över 107 olika patenter. Frabrikerna är belägna i Italien, Ukraina och Slovakien.

 

Ferplast sortiment för våra husdjur


Ferplast Hamsterbur

Ferplast erbjuder idag en rad olika typer och designer på hamsterburar. Välj och vraka mellan olika storlekar, färger och modeller. Anpassade efter alla typer av hamstrar. Givetvis kan du köpa populära Hamsterburar så som Duna fun large, eller Duna Multy hos oss. 

 

Ferplast Kattlucka

Ferplast är också kända för sina smarta och lättanvända kattluckor - hos oss hittar du hela Ferplast kattluckesortiment liksom reservdelar. Ferplast kattluckor är dessutom mycket prisvärda och lätta att installera utan krångel.

 

Vanliga frågor om Ferplast 

Vart tillverkas Ferplast prylar? Idag sker största delen av produktionen inom Europa i ferplast 12 olika fabriker.


Jag behöver en reservdel, kan ni hjälpa mig? Själklvart hjälper vi dig! Slå oss gärna en signal eller maila oss på kundservice@simbi.nu och berätta vad du behöver hjälp med! Vi kan beställa hem Ferplast reservdelar åt dig!

 

Behöver du hjälp att välja rätt produkt i Ferplast sortiment?

Vet du inte vilken bur, kattlucka eller reservdel som passar dig? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt utefter dina behov. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Vi är stolta återförsäljare för Ferplast, köp billigt online eller i butik.

Länk Till Ferplast