Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Varumärken / Flexi

Hundkoppel Flexi & Rullkoppel

Flexikoppel: Flexikopplet är originalet! Miljoner av nöjda hund- & kattägare världen över använder sitt flexikoppel dagligen. Flexi är marknadsledande i över 90 länder med rullkoppel till hund. Flexi är inte bara världsledande utan även uppfinnarna av rullkoppel hund. Med ett flexikoppel får både du och din hund en frihet under promenaden, givet under ansvar. Hos oss hittar du ett stort urval av flexikoppel 8m långt samt flexikoppel långt.

Flexi koppel för hund - Flexi koppel för katt

Läs mer om Flexikoppel till hund

Kort om Flexikoppel för hund & katt

Flexi är originalet, sedan 1972 då idén om Flexikopplet föddes har Flexi varit innovativa, utvecklat och förädlat Flexi's design och funktion flera gånger om. Idag tillverkas alla hundkoppel Flexi i Tyskland. Alla rullkoppel huind är monterade för hand och tillverkade med patenterad teknologi. Varje Flexikoppel som skickas från den tyska fabriken kontrolleras och testas noggrant innan den vidare. Över 300 anställda i Bargteheide, tyskland jobbar idag med att tillverka, utveckla och förädla Flexi avancerade teknologi och hantverk. 

 

Flexikoppel Kollektioner


Flexi Classic

Flexi New Classic som den ofta benämns är en av Flexi koppel för hunds ursprungliga kollektioner och va de flesta tänker på när de hör rullkoppel hund. Flexi Classic finns i flera storlekar och längder. Flexi Classic Long finns tillgänglig i 8 meter med lina. Flexi Classic för hund finns både med lina och band. Flexi koppel med Band i storleken XS eller 3 meter passar utmärkt till katt, eller smådjur samt mindre hundar. Flexi Classic 5 meter finns i alla färger och både i band samt lina. 

Flexi Classic är idag uppdaterad med flera smarta funktioner så som en kraftigt och smart bromssystem som du kan lita på i alla lägen. Flexi Classic är försett med en smidig med tålig pistolhake som gör kopplingen av hunden enkel. Flexi Classic kan även kompletteras med flera av de populära tillbehör så som LED-belysning och Multibox för bajspåsar m.m.

Flexi Comfort

Flexikoppel Comfort kanske är det mest anpassningsbara rullkopplet i världen just nu. Flexi Comfort är anpassningsbar i storlek för handen från storlek Medium och uppåt. Vilket är praktiskt om ni är flera i familjen med olika storlekar på händer eller använder handskar vintertid. Flexi New Comfort finns i flera färger och storlekar anpassade efter hundens vikt och storlek. Alla Flexi New Comfort är försedda med en tålig kromad pistolhake och finns med både band och lina. Längderna varierar från 3 meter till 5 meter och 8 meter beroende på vilken modell du väljer.


Flexi Style

Flexi Style är en liten kollektion tillgänglig i tre supersnygga pastellfärger. Vårt sortiment varierar bland flexikoppel och det är inte alltid Flexi Style finns tillgängligt. Givetvis kan vi ta hem Flexi style i en storlek och färg du önskar. Kontakta oss för mer information.

Flexi Black Design

Flexi Black Design är Flexis svarta stilrena serie som finns i fyra snygga accentfärger. Flexi Black Design är tillgänglig med både band och lina från 3 meter till 5 meter och 8 meters längd. Givetvis kan Flexi Black Design kompletteras med både Multibox och Flexi LED-belysning.

Flexi Neon

Flexi Neon är kanske en av våra mest säljande Flexikoppel. Flexi Neon finns i flera neonfärger och alla är försedda med smarta reflexdetaljer som är synliga upp till 150 meters håll. Flexi Neon finns precis som övriga Flexiserier både med lina och band i flera populära längder som 3 meter, 5 meter upp till 8 meters längd. Flexi Neon kan även bestyckas med Flexis praktiska Multibox och Flexi LED-Belysning.

 

 

Vanliga frågor om Flexikoppel

Vart tillverkas Flexi? Flexis populära Flexikoppel tillverkas i Bargteheide, Tyskland.


Hur lång garanti har Flexikoppel? Flexi erbjuder två års garanti på sina koppel. Garantin gäller endast för fabrikationsfel och kan inte åberopas på eventuella slitage eller bitskador på koppel eller lina.

Kan jag använda Flexikoppel till min katt? Flexikoppel fungerar utmärkt att använda till katter. Välj gärna en Fleximodell med lina. Dessa finns i 3 meter, 5 meter och 8 meters varianter. 

Vilka längder finns Flexikoppel i? Flexikoppel finns i längder om 3 meter i storleken XS, 5 meter i storleken Medium och large samt 8 meter i Flexi Long. 

Finns det dubbel flexikoppel? I skrivande stund så erbjuder Flexikoppel inget dubbelkoppel eller variant på att koppla upp två hundar på samma flexikoppel. Däremot är det lätt att komplettera ditt flexikoppel med parkoppel eller tvillingkoppelförlängare. Tänk bara på att ditt flexikoppel då måste tåla vikten för båda hundarna samtidigt.  

Är flexikoppel bra till valp? Flexikoppel fungerar bra till valp men det du ska tänka på om du använder ett flexikoppel till din valp är att du i tidig ålder är att du lär din valp friheten ett flexikoppel innebär, vilket kan göra det svårare att hantera din hund under promenaderna senare i livet. Vi rekommenderar att du i första hand använder fasta koppel till din valp under träningstiden och alternerar med ett flexikoppel vid vissa tillfällen när du vill träna något med din valp där utrymme krävs utan att släppa valpen lös. Flexikoppel ger generellt inte den kontakt du behöver med din valp.
Flexikoppel långt? Rullkoppel från Flexi finns i flera populära längder men framförallt så uppskattar många hundägare flexikoppel 8m och flexikoppel 5m. När det kommer till långa rullkoppel så är det få som slår Flexi i kvalitet och funktionalitet.

 

Behöver du hjälp att välja rätt typ, längd & storlek på flexikoppel till din hund eller valp?

Vet du inte vilket rullkopel du behöver eller som passar dig och din hund? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt storlek och typ utefter dina behov. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Vi är stolta återförsäljare för Flexi, köp billigt online med hemleverans eller i butik.

1 2  51 artiklar Kampanjprodukter(0) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris
1 2