Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Varumärken / Hill's Sience Plan

Hills Hundfoder & Kattmat

Hills Hundfoder & Hills kattmat: Hill's Sience Plan har som mission är att hjälpa till att berika och förlänga den speciella relationen mellan människoroch deras hundar. Detta gör Hill's Sience Plan genom en näringsmässig och högkvalitativ kattmat och hundfoder. I vårt sortiment hittar du Hills hundmat, hundfoder kattmat och kattfoder. Både torrfoder och våtfoder.

Hill's Sience Plan Blötmat för katt - Hill's Sience Plan Våtfoder för hund - Hill's Sience Plan Kattmat - Hill's Sience Plan hundfoder

Läs mer om Hill's Sience Plan hundfoder & kattmat

Hills Hundfoder & kattmat

Kort om Hills Sience Plan

Hill's Sience Plan som företag har som vision att vara den ledande fodertillverkaren inom premiumsegmentet på fodermarknaden runt om i världen. Hill's Sience Plan foder började tillverkas av Dr. Mark Morris, som var en enastående veterinär. Han ansåg att vi skulle ta hundars hälsa på lika stort allvar som vår egen. Med den grundidén är det som Hill's idag är en av de världens ledande tillverkare inom premiumfoder för hundar och katter.

Hill's Sience Plan har över 220 veterinärer, näringsfysiologer och forskare specialiserade på foder, utvecklar de banbrytande innovationer för din hund och katts hälsa. Globalt har Hills över 900 katter och hundar som hjälper dem att utveckla ett bättre foder för våra husdjur. Med all forskining som grund så utformar Hill's sience plan hund- och kattmat med ett exakt innehåll, varken mer eller mindre än vad din hund behöver.


Ingredienser

Hill's inspekterar varje ingrediens via mikrobiologiska, sensoriska, kemiska och främmande materiatester för att du ska känna dig säker när du matar din hund eller katt. Endast ingrediensleverantörer vars anläggningar lever upp till god kvalitetsstandard på råvaror är godkända av Hill’s. Varje plats för varje ingrediensleverantör måste godkännas separat för att kunna garantera en konsekvent god kvalité på ingredienserna.

 

Fodertillverkning

Produkten, dvs. kattmaten och hundfodret från hills kvalitékontrolleras kontinuerligt och dokumenteras elektroniskt via on-line kvalitets kontroller genom hela produktionsprocessen. Hill's utför årliga systemskontroller vid varje tillverkningsanläggning för att försäkra sig om att de når upp till den höga standard som ditt djur förtjänar. Hill's kräver att nivån överensstämmer med Good Manufacturing Practices (GMP) (swe: God tillverkningssed) och American Institute of Baking (AIB) (swe: Amerikanska Bakinstitutet), så ditt djurs mat är tillverkad under rena och sanitära villkor.

 

Den färdiga kattmaten och hundfodret

Hill's utför en sista, daglig säkerhetskontroll på varje Hill’s Science Plan och Hill’s Prescription Diet foder för att försäkra oss om kvalitén på ditt djurs mat. Alla Hill’s produkter testas för att se om de innehåller någon metall eller främmande föremål innan den släpps på marknaden. Alla färdiga produkter inspekteras fysiskt och testas på viktiga näringsämnen innan de släpps, för att försäkra dig om att ditt djur får en likvärdig produkt, påse efter påse. 

Läs mer om Hill's Sience Plan hundfoder
Hill's Sience plan hundfoder har något att erbjuda för alla åldrar, storlekar och behov.

Överviktig, eller problem att hålla vikten?
Hill's har lösningen för dig, välj mellan flera olika hundfoder för just viktkontroll. Lightprodukterna finns i flera olika storlekar på foderkulorna.

Problem med magen, hud eller päls?
Hill's erbjuder bra och milda foder för dig som har en hund med ovanstående problem. 

Har du en valp eller unghund?
Hill's Sience plan erbjuder flera olika varianter av valpfoder anpassat för alla storlekar på hundar, både med kyckling som bas samt lamm.

Har du en vuxen hund?
I sortimentet för hills hundfoder hittar du foder för allt mellan minihunden upp till jättarna. Du kan vara säker på att om du ger din hund Hill's hundfoder, att den får precis vad den behöver.

Har du en senior hund?
Hill's har flera foder anpassat just för äldre hundar med en gedigen forskning bakom sig. Du kan vara helt säker att om du väljer Hill's hundfoder för din seinora hund, att du får ett foder som kommer göra din seniora hund mer rörlig och energisk igen.

BEHÖVER DU HJÄLP ATT VÄLJA PRODUKT I HILL'S Sience plans sortiment TILL DIN HUND ELLER KATT?


Om du inte vilket foder du skall välja till din hund eller katt är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt foder oavsett problem. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig på i vår fysiska butik! Köp Hill's Sience Plan hos oss både Online och i Butik, billigt, prisvärt och smidigt.

Länk TIll Hill's

1 2 3  65 artiklar Kampanjprodukter(0) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris

PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Hill's Sience Plan Puppy Chicken Våtfoder Burk
Hill's Sience Plan 29 kr

PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Hill's Sience Plan Kitten Chicken & Turkey Multipack
Hill's Sience Plan 169 kr
Slut
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Hill's Sience Plan Kitten Chicken & Ocean Fish Multipack
Hill's Sience Plan 169 kr
Slut

PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Hill's Sience Plan Canine Adult Chicken Våtfoder Burk
Hill's Sience Plan 29 kr
Slut
Hill's Sience Plan Puppy Medium
Hill's Sience Plan från 249 kr
Slut

1 2 3