Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Varumärken / Iams

Iams Kattmat & Hundmat

Iams Kattmat: Iams är idag ett välkänt varumärke världen över och deras motto är att det enda sättet att erbjuda bästa möjliga foder och djurvårdsprodukter är att känna hundar och katter bättre än någon annan in branschen. De tror att genom innovativ forskning och genombrott, och genom att följa deras unika näringsfilosofi, kan de förbättre livet för miljontals djur runt om i världen.

Läs mer om Iams kattmat & hundfoder

Kort om Iams kattmat & hundfoder

Tillverkningen av Iams Kattmat och hundmat görs idag i nederländerna, där de med sin toppmoderna fabrik kan tillverka katt- och hundmat med hög kvalitet och spårbarhet. Iams har idag ett eget vindkraftverk som strömförsörjer deras produktion.

Iams historia började redan 1964 med Paul F. Iams och hans strävan efter att hitta nya och innovativa sätt att producera högkvalitativ näring för att bidra till att ge katter och hundar friska, aktiva och lyckliga liv.

Paul Iams la ner mycket tid tillsammans med uppfödare och dietister för att lära sig vikten av rätt balans mellan protein och fett i foder för katter och hundar. Han ansåg att katter och hundar bör utfodras som köttätare med en kost rik på protien och fett. Ett synsätt som revolutionerade hans sätt att tillverka Iams och valet av de ingredienser som hund- och kattfodret innehöll.

Med all den nyinförskaffade kunskapen skapade Paul en mindre serie av hans första hundfoder på 1950-talet. Namnet blev Iams 999. Detta för att produkten då var till 99,9% perfektion. Han fortsatte att dedikera sig till katter och hundsars välmående och skapade en ny standard inom foder. Hans ambition har lagd grunden och resulterade i innovation efter innovation. 

Iams RABATTER & LOYALITETSPROGRAM


Iams erbjuder rabatter både för katt- och hundfoder. Du får som registrerad medlem via Bonuscard.com, 50% rabatt på var 5:e förpackning. Vill du starta ett bonuskort via bonusard.com så skriver du detta som meddelande vid ditt köp.

Läs mer om Iams kattmat

Iams kattfoder & Kattmat

Iams sortiment för katter är liksom för hund anpassat katters olika åldrar, behov och preferenser gällande kattmat och blötmat.

Iams Kattmat Torrfoder - smakrika recept för katter av alla åldrar

Iams torrfoderrecept för katt är framtagna för att kunna erbjuda din katt ett utsökt foder som innehåller all närings ditt husdjur behover frnå ett pålitligt varumärke med över 70 års erfarenhet. Kattmatsrecepten är framtagna för att stärka kattens immunsförsvar , hjälpa till att bränna fett, bibehålla muskler samt främja en god och hälsosam matsmältning. Iams har utformat specifika kattmatsrecept för att underlätta viktminskning (Sterilised) och minska tandsten så din katt kan forsätta vara lika äventyrlig som vanligt. 

I Iams kattmatsserie hittar du foder anpassade för kattungar med alla kattungens behov. Urvalet för den vuxna katten är stort med flera smaker så som kyckling, lax, havsfisk och lamm. Särskilt framtagna recept för den kastrerade och steriliserade katten, inomhuskatten, och för katten med tandproblem. För katter över 7 år erbjuds ett utsökt seniorfoder som säkerställer att den seniora katten får i sig rätt mängd näring och vitaminer. 

 

Iams Blötmat katt - Smakrika portionsförpackningar för katt

Iams erbjuder ett stort urval av blötmat för katter i alla åldrar. Allt från Kattungemat med mjuka utsökta bitar i sås till blötmat anpassat för vuxna katter med en stor variation av smaker både från land och hav. All Iams blötmat för katt är helfoder och kan ges som enda foderkälla eller kompletteras till torrfoder.

 

Behöver du hjälp att välja rätt foder till din hund och katt?

Vet du inte vilket foder i Iams hund- eller kattmatssortiment du skall välja till din hund eller katt är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt kattmat och blötmat oavsett problem. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Vi är stolta återförsäljare för Iams, köp billigt eller till kampanjpris online med hemleverans eller i butik.

Länk till Iams