Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Varumärken / Metizo Dezign

Metizo Dezign Koppel, Halsband & Selar

Metizo Dezign är ett Svenskt företag som tillverkar högkvalitativa produkter till din hund, så som koppel, halsband, sele, godisväskor m.m. Hos oss hittar du ett stort urval av Metizo Dezign produkter för våra hundar.

Metizo Dezign Hundkoppel - Metizo Dezign Hundsele - Metizo Dezgin Hundhalsband

Läs mer om Metizo

Kort om Metizo Dezign

Metizo Dezign startades 2013 då med sin unika sele, idag har Metizo Design utvecklats mycket och har en hel del produkter utvecklade för hundägare och hundar. 

Mest kända är Metizo för sin unika sele som är ergonomiskt utformad och passar väldigt många hundar. Metizoselen är designskyddad i Norge och inom hela EU.
En ovanlig detalj som gör Metizoselen så bra är ringen som sitter på bröstet. Tack vare denna så är selen riktigt bra som antidragsele.

 

Metizo Dezign produkter för våra hundar


Metizo Hundsele

En av Metizo Dezigns mer populära produkter är Metizoselen som är en egenutvecklad hundsele som håller en mycket hög kvalité och erbjuder en av de bästa ergonomiska hundselarna på marknaden idag. Metizoselen finns i flera snygga färger och har insydd reflextråd för ökad synlighet.

 

Metizo Hundhalsband

Givetvis erbjuder svenska Metizo Dezign komfortabla och mjuka hundhalsband både i ställbar variant och halvstryp. Hundhalsbanden från Metizo finns i flera snygga färger och storlekar som passar de flesta hundarna.

 

Metizo Hundkoppel

I Metizo Dezigns produktutbud har vi även flera snygga och praktiska hundkoppel. Alla hundkoppel är tillverkade i Sverige och finns i flera längder, färger och bredder. Kopplena finns även i smidiga repkoppel passande mindre hundar. Metizo är även kända för deras Noseworkkoppel som används flitigt av många.

 

Vanliga frågor om Metizo Dezign 

Vart tillverkas Metizo Dezigns hundprylar? Alla Metizo Dezigns hundselar, hundkoppel, hundhalsband med mera tillverkas i Sverige. 


Hur ska Metizoselen sitta? Här hittar du en video på hur Metizoselen skall sitta på hund.

Hela videon hittar du här.


Vilken Storlek på Metizosele passar min hund?
Storlek Bröstomkrets* Passar raser
XXXS 29-41 cm Liten Chihuahua
XXS 34-43 cm Chihuahua, Pappilon
XS 39-51 cm Tibetansk Spanienl
S 46-61 cm Jack Russel, Dv. Schnauzer
M 59-80 cm Schnauzer, Kelpie, Mops
L 65-92 cm Bearded Collie, Dobbermann
XL 70-105 cm Golden Retriever, Labrador
XXL 75-115 cm Berner Sennen

OBS! *Bröstomkrets mäts bakom frambenen och runt om på hunden.

Hur tvättar jag Metizoselen & övriga metizoprodukter? Metizoselen, metizokoppel och metizohalsband kan tvättas i tvättmaskin i 30 grader med lite milt tvättmedel i en tvättpåse. Lufttorkas.


Jag saknar en produkt från Metizo i ert sortiment, kan ni beställa hem? Givetvis kan vi ta hem produkter enligt dina önskemål. Kontakta oss på kundservice@simbi.nu eller ring oss på 08-7020304 så hjälper vi dig!


 

Behöver du hjälp att välja rätt koppel, halsband eller sele från Metizo Dezign till din hund eller valp?

Vet du inte vilken storlek eller typ av sele du behöver eller som passar dig och din hund? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt storlek och modell. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig att prova ut en sele! Vi är stolta återförsäljare för Metizo Dezign, köp billigt online eller i butik.

Länk till Metizo Dezign

28 artiklar Kampanjprodukter(0) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris