Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Varumärken / Mimsafe

MimSafe Bilselar, Hunbur, Variocage, Variogate & Lastgaller

MIMsafe också kallat MIM Construction AB är företaget som lever på säkerhet och i mer än 20 år har de arbetat med funktionell formgivning av säkerhetsdetaljer för den moderna bilindustrin. I dagsläget erbjuder Mimsafe svensktillverkade hundburar så som variocage, Minimax, Care2 samt Populära Variogate lastutrymmesavdelare. Vi lagerför flera modeller. Välkommen in.

Variogate & biltillbehör -  Variocage bilburar

Läs mer om Mimsafe hunburar & avdelare

Kort om Mim hundburar

MIMsafe är ett svenskt företag med svensk tillverkning. Hos MIMsafe tar man säkerhet på största allvar sedan 1986. Alla burar är krocktestade både för människor och husdjur. Att välja en hundbur till bilen från MIM är därför ett tryggt val, MIMsafe har räknat ut alla möjliga scenarion och resultatet är säkra bilburar för dig, ditt djur och din familj. MIMsafe är inte rädda för att gå nya vägar eller tänka utanför boxen för att hitta smarta lösningar utan att kompromissa på säkerheten.

Mimsafe produkter för våra husdjur


Mimsafe Variocage

Variocage var mimsafes tidigare produkter som utvecklats under lång tid genom många innovationer inom bilsäkerhet. Alla variocage hundburar till bilen erbjuder tvåstegslås, där dörren stängs i två steg för att garantera att buren förblir stängd vid en krock. Precis som dörren på en bil. Låset ger även en trygg förvaring med säkerhet. Variocage bilburar är också justerbara i djupledd vilket maximerar användbart utrymme i bilen utan att kompromissa på säkerheten. Nödluckan i bakkant säkerställer att du kan få ut din hund även vid en krock. Burarna är konstruerade med deformatioszoner som samverkar med bilens säkerhetssystem. Dessutom är variocage krocksäker från alla håll, vilket är testat av SPCT (safe pet crate test) hos SP.

Mimsafe Care2

Care 2 är en av mimsafes nyare transportburar, lämpade både till bil och att bära. Care 2 är utvecklad, testad och designad i sverige. Buren är smart designad och krocktestad med samma tuffa krav som ställs på bilbarnstolar. Buren har en inbyggd termometer som gör det enkelt att se om det är för varmt. 

Mimsafe Variosystem

Mimsafe Variossystem är ett samlingsnamn på mimsafes olika bagagerumsavadelare och lastutrymmeskydd. Bygg ett system anpassat för din bil med enkelhet. Givetvis krocktestat liksom övriga burar från MIM.

Mimsafe Tillbehör

Givetvis erbjuder Mim ett gediget utbud av tillbehör så som bagagerumsmattor, stötfångarskydd, bilselar och vattenskålar väl anpassade att användas i och kring mimsafes övriga bilburar eller i lastutrymmet.

Vanliga frågor om MIMsafe burar & tillbehör

Vart tillverkas MIMsafe? Merparten av produkterna är designade, utvecklade och tillverkade i Sverige samt krocktestade i Sverige.


Hur vet jag vilken bur som passar min bil?? Mimsafe har ett smart verktyg för modellsök där du enkelt kan se vilken bur som passar din bil. Modellsöken hittar du här.

 

Behöver du hjälp att välja rätt lastgaller eller bilbur till din hund eller valp?

Vet du inte vilken hundbur du behöver eller som passar dig och din hund? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta storlek på hundbur efter era behov. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Vi är stolta återförsäljare för Mimsafe hunburar, bilselar och lastgaller, köp billigt online med hemleverans eller i butik.

Länk Till MimSafe