Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Varumärken / PCL

PCL Schampo & Balsam, Hund & Katt

PCL startade med utveckling och marknadsföring av hygien-, hud- och frisörprodukter för människor redan 1970 i vårt dåvarande familjeföretag. Idag erbjuder PCL ett fullskaligt sortiment av schampo och balsam för både hund och katt till riktigt bra priser. 

Läs mer om PCL De är också djurägare och djurvänner. Efter att ha provat marknadens befintliga produkter för pälsvård kunde de konstatera att de inte höll måttet till deras afghanhundar. De provade både svenska och utländska produkter och kom till slutsatsen att de inte fungerade så bra som de hade önskat.

Med de krävande pälsar som deras hundar hade utgick de i stället från en hår- och hudvårdsserie mot psoriasis och eksem, som vi specialanpassade. Resultaten av testerna visade att de gav enastående resultat. De lät även andra djurägare med en mängd olika raser av både hundar och katter samt kunniga inom pälsvårdsområdet vara med i utprovningen, och deras utlåtanden har också legat till grund för skapandet av PCL.

Året var 1993 och det här blev början på deras mycket omtyckta produktserie PCL. Råvarorna är de bästa på marknaden, med inslag av vitaminer och silkesprotein i optimalt utprovade mängder för att verkligen ge de suveräna resultat som vi djurägare och utställare av alla slags raser eftersträvar till både tävling och vardag. I dag är de marknadsledare i Skandinavien.

Länk Till PCL