Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Varumärken / Profine

Profine - Kaninmat, Marsvinmat & hamstermat

Profine är en del av VAFO PRAHA s.r.o som bland annat tillverkar Brit, Brit Animals m.m. Profine har länge tillverkat foder för många djurslag och nu även till Smådjur såsom hamster, marsvin, råtta och kanin. Profine är tillverkat av helt naturliga ingredienser utan tillsatser. Sammansättningen är i allra högsta grad framtagen med respekt för djur och natur. Profine är samma produkter som tidigare kallades Brit Animals.

Genvägar: Profine Hamstermat - Profine Marsvinmat - Profine Kaninmat

Läs mer om Profine Smådjursmat

Kort om Profine 

Profine ett extruderat foder för smådjur så som kanin, marsvin, hamser, gerbil och råttor där foderreceptet är sammansatt i enlighet med djurens naturliga diet. En säker utfodring för ditt husdjur är avgörande för en nye familjemedlemmen. Profine är tillverkat av kemiskt obehandlade ingredienser och erbjuder ingredienser i livsmedelskvalitet med exakt dosering av viktiga vitaminer och näringsämnen.

Brit Animals byter namn till Profine

Brit Animals byter namn till Profine

Profine Smådjursfoder för gnagare

Profine Kaninmat

Profine Rabbit Adult & Profine Rabbit Junior liksom Senior kanimat är superkomplet kaninmat anpassat för kaninens alla olika livstadier, från kaninunge till senior kanin. Kaninmaten är anpassad för att ta hänsyn till varje livsstadie's unika behov.

 

Profine Marsvinsmat

Precis som kaninmaten är Profine Guinea pig ett komplett foder för marsvin med samma höga kvalitet som kaninmaten. Förstärkt med naturliga ingredienser som främjar god hälsa hos marsvin.

 

Profine Hamstermat

Profine Hamster är en hamstermat tillverkad med helt naturliga ingredienser så som linfrön, alfalfa, torkade äpplen m.m. Alla ingredienser fyller ett stort behov i hamsterns dagliga födointag.

 

Foder för andra smågnagare

Profine erbjuder även foder för råtta så som Profine Rat och det populära Alfalfa snackset som är ett utmärkt godis lämpligt för kanin, marsvin, hamster och andra små gnagare.

 

 

Profine smådjursmat för kanin, marsvin, iller och råttor

Profine erbjuder foder till nästan alla smådjur med hög kvalitet och optimala sammansättningar av proteiner, fett och fibrer. Detta garanterar en optimal matsmältning och näringsvärde för kaninen, marsvinen och alla andra smådjur. Profine foder för kanin är även åldersanpassat. Därför kan du med enkelhet välja rätt foder utefter behov och ålder. Profine Rabbit finns i Junior, Adult och Senior variant. Profine Guinea Pig är också en av våra storsäljare som vi varmt kan rekommendera. Köp billigt online med fri hemleverans eller i vår fysiska butik med hög tillgänglighet.