Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Varumärken / Purina Pro Plan

Pro Plan Hundmat & kattmat

Purina Pro Plan Hundfoder & kattmat: Purina Pro Plans motto är: "De delar vårt liv, ger det mening och upptar våra drömmar. De är anledningen till att vi kommer till jobbet varje dag! Vi tröttnar aldrig på att studera dem, att försöka förstå dem bättre och att berika deras liv precis som de berikar vårt." Denna passion och dedikation är det som gör Purina Pro Plans hundfoder och kattmat unik. Det är det som motiverar dem, utmanar dem och ger dem deras belöning. Det är anledningen till att de gör en märkbar skillnad för miljoner sällskapsdjur och deras ägare varje dag.

Genväg: Purina Pro Plan Hundfoder - Purina Pro Plan Torrfoder katt - Purina Pro Plan Blötmat katt

Läs mer om Pro Plan

Kort om Purina Pro Plan

Att ha en passion för sällskapsdjur betyder mer än att bara göra bättre produkter. De anser att deras engagemang ska uttryckas i handling snarare än i ord. Purina är en engagerad medlem i den bredare sällskapsdjursorganisationen där de stödjer socialt och ideellt arbete för sällskapsdjur. De arbetar nära de föreningar som de stödjer och arbetar aktivt för ansvarsfullt djurägande i UK och över hela världen.

Pro Plans målsättning är att kontinuerligt förbättra standarden för den omvårdnad som de tillhandahåller genom att dela med sig av deras expertis och deras kunskap till sällskapsdjur och deras ägare. Purina Pro Plan hundfoder och kattfoder tillverkas idag i Spanien.

Purina Pro Plan för hundar och katter har i mer än 80 år varit ledande inom vetenskaplig forskning rörande sällskapsdjurs hälsa och utfodring. Deras nutritionister, vetenskapsmän, veterinärer och etologer upptäcker ständigt nya rön som hjälper sällskapsdjur att leva friskare, gladare och längre liv. Ingen annan investerar mer i forskning och utveckling och ett resultat av det är att de har gjort fler banbrytande framsteg inom utfodring än något annat företag. 

Idag är Pro Plan kattmat och hundmat ett av världens ledande foderföretag som producerar några av de mest välkända och populära varumärkena; flera av dessa har tjänat djurägare i generationer. Vart och ett är resultatet av de senaste rönen inom kvalitet, smak och näringsinnehåll. Deras produkter är designade för att ge sällskapsdjur och deras ägare det bästa möjliga valet bland recept och utseende, för varje livsstadie och varje livsstil.

Läs mer om Pro Plan hundfoder & hundmat


Pro Plan hundmat & hundfoder


Pro plan hundmat finns för alla åldrar och behov, nedan kan du läsa mer om respektive hundmat i Pro plan hundfoderserie.

Purina Pro Plan Torrfoder Hund

 

Pro Plan Puppy - Valpfoder

Har du en valp så finns givetvis flera varianter av Pro Plan Puppy och Pro Plan Junior att välja på, för de allra minsta har vi Pro plan puppy small & mini, för de mellanstora hundarna finns Pro Plan Medium Puppy och för de allra största raserna finns Pro Plan Puppy Large. Du kan läsa mer ingående om produkterna på respektive produkt.

Pro Plan - hundmat för känslig mage & matsmältning

Pro Plan en unik serie i sitt utbud av hundmat. Optidigest som Purina Pro Plan benämner den, finns för valpar, vuxna små hundar, medelstora vuxna hundar och för stora raser. Optidigest siktar in sig på hundar med känslig mag- och tarmkanal där många hundar kan ha problem så som t.ex. lös avföring. Optidigest innehåller flera främjande näringsämnen som förbättrar balansen i tarmfloran hos hunden och bidrar till en fast och fin avföring. Optidigest är väldigt lättsmält för hundar med känslig mage och innehåller högkvalitativt protein från Lamm.

Pro Plan - hundmat för känslig hud

Vissa raser och hundar har hudproblem, detta har Pro Plan en lösning på. Genom sin serie som kallas Optiderma främjas hud & päls hos hundar genom en unik sammansättning av näringsämnen, vitaminer och essentiella fettsyror. Optiderma finns både för valpar och vuxna hundar anpassat från den lilla hunden till den stora hunden. Denna serie innehåller utvalda proteinkällor så som t.ex. lax som bidrar till att minska eventuella hudbesvär hos känsliga valpar i samband med foderkänslighet. 

Läs mer om Purina Pro Plan Kattmat

Pro Plan kattmat & kattfoder

Pro Plan kattfoder och kattmat erbjuder alla katter oavsett behov ett foder av hög kvalitet. Läs mer om respektive kategori nedan.

Purina Pro Plan Torrfoder Katt

 

Pro Plan Kitten - Kattungefoder & kattungemat

I Pruina Pro Plans kattmatserie hittar vi givetvis ett kattungefoder väl anpassat för den växande katten. Pro Plan kitten från Purina innehåller många hälsofrämjande näringsämnen och essentiella fettsyror. Pro plan kitten finns i flera olika smaker och även i blötmat för kattungar.

Pro Plan katt - Sterilised för kastrerade katter

I Purinas kattmatsserie finns något för alla behov, även för den kastrerade katten. Pro Plan Sterilised finns i flera smaker innehållande bland annat kalkon och lax. Pro plan kattmat sterilised finns även för äldre kastrerade katter. I Purinas sterilised serie så har man tagit hänsyn till den den steriliserade kattens minskade näringsbehov och ökad risk för njur- och urinstenar med balanserade pH-nivåer.

 

Behöver du hjälp att välja rätt Pro Plan hundmat & kattmat?


Vet du inte vilket foder i Pro Plans serie du skall välja till din hund eller katt är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt foder oavsett problem. Purina Pro Plan hundmat har fått många goda omdömen och recensioner, mer om dessa kan du hitta här. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig på plats! Vi är stolta återförsäljare för Purina Pro Plan, köp billigt online eller i butik.

Länk Till Purina Pro Plan

1 2  41 artiklar Kampanjprodukter(0) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris

KAMPANJ
Purina Pro Plan Medium Adult Optiderma
Purina Pro Plan från 259 kr
Slut
KAMPANJ
Purina Pro Plan Medium Adult Optibalance
Purina Pro Plan från 239 kr
Slut
KAMPANJ
Purina Pro Plan Medium Puppy Optiderma
Purina Pro Plan från 259 kr
Slut
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Purina Pro Plan Cat Delicate Ocean Fish Multipack
Purina Pro Plan 99,90 kr
Slut

PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Purina Pro Plan Cat Sterilised Chicken Multipack
Purina Pro Plan 99,90 kr
Slut
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Purina Pro Plan Cat Kitten Turkey Multipack
Purina Pro Plan 99,90 kr
Slut
PICK'N MIX: 5% RABATT >12ST
Purina Pro Plan Cat Wet Sterilised Cod Multipack
Purina Pro Plan 119 kr
Slut


1 2