Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Varumärken / Royal Canin

Royal Canin Hundfoder & Kattmat

Royal Canin Hundfoder & Kattmat: Royal Canin är en tillverkare av premiumfoder för hund och katt. Royal Canin strävar efter en djupgående förståelse för hundar och katters behov. Därför är det möjligt för Royal Canin att tillverka produkter med näringsmässig precision för både hund och katt. Royal Canin samarbetar med ledande experter inom vetenskap, veterinärmedicin och beteende och för ständigt dialoger med hund- och kattägare världen. För Royal Canin är det viktigt med hållbarhet, därför säkerställer deras syn på hållbarheten att de visar djur, människor och planeten den respekt de förtjänar. Royal Canin är även väldigt engagerade i kvalitet och fodersäkerhet. Alla råvaror kontrolleras med precision och kan alltid ursprungsspåras och kvalitetssäkras. Köp Royal Canin Puppy eller Royal Canin Kitten med fri frakt online eller besök vår fysiska butik i Sickla Köpkvarter, Nacka - Stockholm. Varmt välkommen in!

Genvägar: Royal Canin Torrfoder katt - Royal Canin Blötmat katt - Royal Canin Torrfoder hund - Royal Canin blötmat hund

Läs mer om Royal Canin hundfoder & kattmat

Kort om Royal Canin

Tillverkningen av Royal Canins hund- och kattfoder sker idag över hela världen. De foder vi säljer i butiken är tillverkade i Europa med absolut högsta standarden gällande produktion av hund- och kattmat. Royal Canins historia började redan 1927 med en man i den lilla franska staden Puy-en-Velay i maj, där Jean Cathary föddes. Han inledde sin karriär som veterinär med att arbeta med hästar och tjurar. Med tiden förstod han att fodret kan inverka på djurets hälsa. Därför skapade han 1968 "den gula soppan" för hundar. Varumärket Royal Canin registreras. Idag är Royal Canin en av världens största tillverkare av hundmat och kattmat samt en del av del av Mars Company.

Royal Canin hundfoder

Royal Canin torrfoder hund finns både som veterinärfoder och friskfoder för både hund och katt. Vi har valt att endast erbjuda Royal Canin friskvårdfoder för hund i dagsläget. Hundfodret består av flera olika serier med fokus på allt ifrån valpar till rasspecika problem och individanpassade foder. Är du osäker på vilket hundfoder Royal Canin du skall välja så är du varmt välkommen att höra av dig till oss.


Royal Canin torrfoder hund

Royal Canin hundfoder och torrfoder är idag en av Royal Canins styrkor. Nedan kan du läsa kort om respektive serie i Royal Canins utbud av friskvårdsfoder för hund. 

 

Royal Canin Size Health Nutrition - friskvårdsfoder för alla storlekar och åldrar av hundar.

Sizte Health Nutrition är en del av Royal Canins friskvårdsfoder för hund. I denna serie har vi hundmat anpassat för de normala behoven hos din hund beroende på ålder och storlek. Size Health Nutrition består av XSmall, Mini, Medium, Maxi och Giant, där man tar hänsyn till ålder från valp till vuxen och senior. Storlek på hund, allt från den lilla chihauhan till labrador och berner sennen. Oavsett storlek så finns det en hundmat anpassad för din hunds storlek och ålder. Populär val på Royal Canin Puppy valpfoder är Royal Canin Puppy Mini eller Maxi Puppy. Size Health Nutrtitions finns både som torrfoder och blötfoder för hund, anpassat efter storlek och ålder. 

Royal Canin Hundfoder Care Nutrition -  vid specifika behov & problem

Care Nutrition från Royal Canin är foder anpassade för specifika problem hos hundar. Många vanliga problem som hundar kan råka ut för finns det en lösning för i denna serie. Många hundar lider idag av övervikt och/eller är kastrerade. Royal Canin erbjuder foder anpassat för din storlek på hund och vid viktproblem. Sterlised och light finns för allt från den lilla hunden (XSmall) till stora raser (Maxi). 

De vanligaste problemen som ledproblem (Joint Care), mag- och matsmältning (Digestive Care), hud & päls (Derma Comfort, Skin Care), vikt/sterilised (Light & Sterilised & Royal Canin Sterilised) finns det lösningar för i denna serie. Royal Canin Care Nutrition finns både i torrfoder och blötmat för hund, anpassat efter din hunds specifika behov.


Royal Canin Breed Health Nutrition - rasanpassad hundfoder för de vanligaste raserna

Royal Canin var en av de första fodertillverkarna i världen att erbjuda rasspecifika foder för hundraser som ofta har rasspecifika problem. Några exempel på rasspecifika problem Royal Canin tacklar är t.ex. Royal Canin Labrador, en hundmat som riktar sig specifikt till labradorer där hundens vikt, leder, hud & päls ligger i fokus. Förebyggande av dessa vanliga problem görs genom precision i hundmaten som kanske inte alltid eliminerar problemen men minskar riskerna avsevärt.

Royal Canin rasspecifika foder finns för: Malteser, Mops, Jack Russel, Pudel, Labrador, Rottweiler, Beagle, Dvärgschnauzer, Westie, Shih tzu, Chihuahua, Bulldog, Boxer, Cavalier, Bichon frisé, Cocker spaniel, dalmatiner, Golden retriever, German Shepherd, Grand Danois, Tax, Fransk bulldog och Yorkshireterrier.


Royal Canin Puppy - Valpfoder för växande valpar & unghundar

Royal Canin Puppy: I Royal Canins sortiment hittar du valpfoder anpassat för alla olika storlekar av hundar eller rasspecifika valpfoder och valpmat. Oavsett om du söker blötmat för valpen eller valptorrfoder så kan du vara säker på att Royal Canin erbjuder just detta, med hög kvalitet och säkerhet. I sortimentet hittar du Puppy Mini, Maxi Puppy, Medium Puppy, Giant Puppy och Giant Puppy. Söker du rasspecifika valpfoder och valpmat så finns även detta.

 

Royal Canin blötmat hund


Royal Canin Blötmat & våtfoder för hund - helfoder med hög smaklighet

I Royal Canins sortiment finns givetvis våtfoder och blötmat för hund i olika livsstadier, unika behov och raspanpassade våtfoder. Royal Canins våtfoder för hund håller hög kvalitet och smaklighet. Våtfodret för hund passar utmärkt både som helfoder och komplement eller topping till den dagliga utfodringen. Våtfoder för hund är även utmärkt på sommaren eller vid varmare klimat där hunden riskerar att bli uttorkad.  Royal Canin kattmat

Royal Canin är idag världsledande inom kattmatsindustrin med en lång historia av utveckling och forskning. Royal Canin kattmat erbjuder allt från ålderanpassad till behovs och individanpassad kost till våra katter. Alltid med hög smaklighet och hög produktsäkerhet. är du osäker på vilken kattmat Royal Canin du skall välja så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Nedan kan du läsa mer om respektive serie i Royal Canin kattmat bland friskvårdsprodukterna.


Royal Canin torrfoder katt

Royal Canins torrfoder katter är liksom för hund anpassat utefter specifika raser, ålder och behov. Givetvis erbjuder Royal Canin även blötmat för katter i smarta och smakrika varianter för katters olika och individuella behov. Läs gärna mer om respektive serie av kattmat nedan. Upptäck storsäljare så som Royal Canin kattmat 10 kg.

Royal Canin Feline Health Nutrition - Friskvårdsserie med kattfoder för alla katter

Feline Health Nutrition är Royal Canins friskvårdsfoder för katt. Kattmaten kan och förebygger de vanligaste problemen hos katt. Feline Health Nutrition finns för kattungar, vuxna katter, kastrerade katter och seniorer. Oavsett behov kan du vara säker på att din katt får ett foder som håller hög kvalitet, oöverträffad smaklighet och produktionssäkerhet. Våra toppsäljare inom Royal Canin kattmat är Kitten, Sterilised, indoor och sensitive.

Royal Canin Feline Care Nutrition - Foder vid specifika & unika behov

Även katter kan vara i behov av specialkost, därför erbjuder Royal Canin flera anpassade kattfoder för specifika problem hos katter. I Feline Care Nutrition serien har vi varianter som light, digest, hairball, urinary, beauty och hair & skin. Alla dessa finns både i torrfoder och blötmat. Mer detaljer hittar du under respektive produkt. Har du en katt som är överviktigt och behöver bantas, då föreslår vi att du använder Royal Canin Light till din katt. Visst kan det vara jobbigt när det blir hårbollar på favoritmattan hemma, och alltid på en matta!? Då föreslår vi att du provar Royal Canin Hairball, ett foder som hjälper till att transportera genom kattens hårstrån till avföringen och på så sätt minskar risken för hårbollar på mattan. Ser din katts päls glanslös & tråkig ut? Då kan det vara värt att prova Hair & Skin en månad eller två.

Royal Canin Feline Breed Nutrition - Raspanpassad kattmat

Även kattraser har rasspecifika problem eller rasspecifika behov. Därför har Royal Canin tagit fram flera smakrika kattmatsrecept anpassat för vissa kattraser så som Perser, Maine Coon, Bengal, Ragdoll, Siamese, Sphynx, Brittisk korthår och norsk skogskatt. Dessa raser är Sveriges vanligaste förkommande raser. Flera av dessa raser har behov av foderbitar anpassade både i storlek, smak och näringsmässigt.

 

Royal Canin Våtfoder för katt - Blötmat för katt med olika behov

Blötmat & våtfoder är det många katter som föredrar, framförallt på sommarhalvåret kan det vara ännu viktigare att erbjuda katten även blötfoder som komplement till torrfodret. Detta för att katter ofta är får i sig för lite vätska. Blötmaten kan vara en enkel lösning för att få katten att få i sig mer vätska. Många katter föredrar även blötmat, men ofta är torrfoder att föredra som baskost då kattens tänder kan bli problematiska vid utfodring av endast blötmat. Royal Canin Blötmat för katt finns anpassat näringsmässigt både efter ålder och behov hos katten. Blötmaten finns för Kattungar (kitten), kastrerade katter (sterilised), seniorer (Ageing).

Royal Canin Kitten - kattungemat för växande kattungar

Att ge din kattunge rätt kattmat är inte alltid ett enkelt val. Valet du gör kan påverka kattungens liv långsiktigt. Tänkt därför en extra gång innan du köper kattmat till din kattunge. Royal Canin Kitten finns i för flera behov, allt från den minsta som fortfarande inte har provat torrfoder (kitten mousse) till den växande, nyhemkommen kattungen som är 12 veckor eller äldre som äter torrfoder som huvudföda (kitten), till den äldre kattungen som är över 6 månader och troligtvis börjat utforska sin omvärld lite mer och kanske blivit kastrerad? (Kitten Sterilised).
Royal Canin Kitten kattmat finns både i torrfoder och blötfoder.Vanliga frågor om Royal Canin Hundfoder & kattmat

Royal Canin hundfoder dosering? Många är osäkra på doseringen av foder till katt och hund. På baksidan av alla förpackningar hittar du aktuella doseringar för respektive foder för hund och katt. Dessa doseringar är riktmärken och kan behöva justeras upp eller ner beroende på individens behov. T.ex. så behöver en hund med högre än normal aktivitet per dag givetvis en högre daglig dosering. 

Är du osäker på hur du ska utfodra din hund eller katt så är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

Behöver du hjälp att välja rätt Royal Canin Kattmat eller Royal Canin hundfoder?


Vet du inte vilket foder du skall välja till din hund eller katt är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt foder oavsett problem. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig på plats! Vi är stolta återförsäljare för Royal Canin, köp billigt eller till kampanjpris online med hemleverans eller i butik.