Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Varumärken / Tractive

Tractive GPS Halsband För hund & Katt

Tractive - Kända i Sverige för GPS-halsband för både hund och katt. Tractive GPS halsband har utvecklats under flera år och är nu mycket lätta att hantera, träffsäker GPS, lång batteritid och mängder av funktioner.

Genvägar: Tractive GPS-Halsband för Katt - Tractive För hund

Läs mer om Tractive GPS

Kort om Tractive GPS-halsband för hund & katt

Tractive grundades 2012 och har idag vuxit till att bli ett världskänt företag med produkter utvecklade för att hålla hundar och katter både friska och lätta att hitta. Tractive är grundat i österrike och finns idag i över 175 länder i världen. Både produkter och mjukvara har fått mycket goda recensioner av kunder.

 

Tractive GPS för våra hundar & katter


Tractive GPS-halsband för hund

GPS Tracker Dog för hundar är ett enkelt sätt att se var din älskling befinner sig i alla lägen. Enekl att fästa på halsbandet och lämplig för större djur som hundar och katter. GPS Trackern fästes enkelt på ett ett hundhalsband och sitter säkert tack vare en smart låsmekanism.

 

Tractive GPS-halsband för katt

Tractive GPS för katter är ett enkelt sätt att se var  din katt befinner sig i alla lägen. Tractive GPS halsband för katt är en allt i ett lösning med GPS-tracker för katt och ett konstläderhalsband. GPS halsbandet för katt uppdaterar positionen ca 100 gånger per minut tillsammans med ca 5 dagars batteritid och vatten- och stötålighet. 

 

Vanliga frågor om Tractive GPS Halsband för hund & katt

Hur mycket kostar Tractive Abonnemang? X1


Hur lång räckvidd har Tractive GPS halsband? Priserna varierar något men vid längre bindningstider så börjar månadspriserna på ca 45 kr/mån upp till ca 100 kr/mån.

Hur fungerar Tractive GPS? Tractive GPS fungerar precis som en mobiltelefon. Så länge det finns mobilnätstäckning så kommer Tractive GPS att fungera och visa vart din hund eller katt befinner sig.

Hur fäster jag Tractive på halsbandet? Medföljande fästen gör det enkelt att fästa GPS:en både på ett hundhalsband eller katthalsband. 

Hur fungerar aktivitetsmonitorn? Tractive's aktivitetsmonitor tillåter dig att se hur din hund eller katt rör sig, hur ofta och mycket mycket mer.

 

Behöver du hjälp att köpa GPS-halsband till din hund eller katt?

Är du osäker på hur GPS-halsbandet fungerar eller om det passar dig och din katt & hund? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi guidar dig genom GPS-djungeln både när det kommer till funktioner och appar. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Hos oss kan du köpa Tractive GPS-halsband för hund & katt med gratis leverans online och i butik.