Stäng
Snabb Leverans Snabb leverans 25 års erfarenhet av zoobutik & djuraffär25 års erfarenhet fri hemleverans Fri frakt från 500 kr | Telefon: 08-702 03 04
Start / Varumärken / Whimzees

Whimzees Tugg för Hund

Whimzees är ett företag som älskar hundar, människor och jorden. Besatta av att bara skapa de bästa, hälsosammaste och roligaste hundprodukterna. Whimzees använder endast be bästa ingredienserna och värnar om miljön. Whimzees erbjuder vegetabiliska hundtugg i alla möjliga olika former och storlekar. Tuggen fungerar även utmärkt för smådjur & gnagare.

Whimzees hundtugg

Läs mer om Whimzees tugg

Kort om Whimzees

Whimzees tillverkningsfilosofi är enkel, så få ingredienser som möjligt. Whimzees tuggben har sex naturliga funktionella ingredienser utan konstgjorda ingredienser, färgämnen, smakämnen, konserveringsämnen, GMO, gluten eller kött. Whimzees tuggben har också ett högt fiberinnehåll samt ett lågt kalori och sockerinnehåll.

Whimzees tuggben har unika former och säkerställer korrekt blodflöde i tandköttet samt förhindrar dålig andedräkt, plack och tandsten. Whimzees etabelrades 2013 i nederländerna och skapades med ett syfte. Syftet är att leverera den högsta kvaliten av produkter för våra husdjur. Whimzees har fortsatt sedan starten att med passion tillverka och utveckla helt naturliga dentaltugg för våra hundar med endast sex huvudingredienser.

Whimzees tuggben innehåller inga artificiella ingredienser, smaksättningar eller tillsatser och finns i en mängd olika, roliga och färgglada färger och former som hundar älskar.

 

Whimzees sortiment för våra hundar & smådjur.


Whimzees hundtugg & tuggben

Whimzees populära dentaltugg för hund finns tillgängliga både per stycke och i praktiska och populära storpack. Storpacken har exakt samma innehåll som alla Whimzees tuggben. D.v.s. inga artificiella tillsatser.

Whimzees tuggben finns i en rad olika former och figurer så som Igelkott, tandborste, alligator, Stix och för valp. Alla dessa har exakt samma innehåll men är anpassade i storlek och form så att du och din hund garanterat kan hitta en favorit.

 

Vanliga frågor om Whimzees tuggben 

Vart tillverkas Whimzees tuggben? Alla Whimzees tuggben och hundtugg tillverkas i Holland.


Whimzees till kanin? Whimzees dentaltugg fungerar utmärkt till kanin och är lämpliga för kaniner att tugga på för att nöta sina tänder och för aktivering. 


Finns Whimzees tuggben till valpar? Whimzees valp är en av Whimzees nyare produkter och är helt unikt anpassade till valpens lilla mun. Den något mjukare konsistensen är optimal för valpens tänder och tandkött. I Whimzees för valpar är det tillsatt extra kalcium som främjar starkare tänder och skelett hos valpen. 

Whimzees valp kan ges redan från tre månaders ålder. Whimzees för valp finns i flera storlekar i praktiska storpack. 


Vad innehåller Whimzees tuggben? Whimzees innehåller potatisstärkelse, glycerin, cellulosapulver, lecitin, jäst, maltextrakt, lupin, alfalfa extrakt, paprika extrakt. 


Vart tillverkas Whimzees tuggben? Alla Whimzees tuggben och hundtugg tillverkas i Holland.


Hur mycket kalorier innehåller Whimzees? Whimzees tuggben har lågt kaloriinnehåll. Antalet kalorier varierar dock beroende på storlek av tugg.

Hur fungerar Whimzees? Whimzees tuggben är designade och formade för att passa mellan tassarna för att förenkla ttuggande för hunden. Tuggbenen har unika texturer som bidrar till att minska uppkomsten av plack och tandsten hos hundar. Fibrerna som finns i receptet bidrar till att polera hundens tänder och stärker även hundens bett. 

Whimees innehåller inga artificiella färgämnen, smakämnen och är helt fri från GMO, Gluten samt är spannmålsfria med ett lågt fettinnehåll.

 

Behöver du hjälp att välja rätt vegetabiliskt tuggben till din hund eller valp?

Vet du inte vilken tuggben du behöver eller som passar dig och din hund? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt hundtugg utefter dina behov. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig på plats! Vi är stolta återförsäljare för Whimzees vegetabilkiska smådjur- & hundtugg, köp billigt online eller i butik.

Whimzees hemsida.

10 artiklar Kampanjprodukter(0) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris
PICK 'N MIX: TAG 5 FÖR 4
Whimzees Tandborste
Whimzees från 10 kr
Slut
PICK 'N MIX: TAG 5 FÖR 4
Whimzees Stix
Whimzees från 10 kr
Slut
Whimzees Puppy
Whimzees 69 kr
Slut

PICK 'N MIX: TAG 5 FÖR 4
Whimzees Alligator
Whimzees från 11 kr
Slut
PICK 'N MIX: TAG 5 FÖR 4
Whimzees Igelkott
Whimzees 37 kr
Slut
PICK 'N MIX: TAG 5 FÖR 4
Whimzees Risben
Whimzees 23 kr
Slut
Whimzees Stix Storpack
Whimzees 149 kr
Slut

Whimzees Whimzees Variety Box
Whimzees från 299 kr
Slut